Abdullah Gözaydın

Abdullah Gözaydın

Fatih'in Demokratik Geleceği
fatihten@gmail.com

GÜNÜMÜZDE CEHALET TAVAN YAPTI

03 Haziran 2026 - 15:50

Bilmeyen yok, hayatında ilk defa duyduğu bir bilgiyi eleştirme cesareti olan kişilerin yaşadığı karanlık bir çağda yaşıyoruz.

50 yıllık haberci geçmişimde kimseye akıl vermedim, Politikacılık yapmadım, İnanmadığım hiçbir bilgiyi paylaşmadım.
Sadece bildiğimi yaşadığımı paylaşıyorum

Elbette ki aynı çağda yaşıyoruz Fatihte yaşayan biri ile Nişantaşı’nda, Beyoğlu’nun arka sokaklarında, Taşlıtarla’da, Esenyurt’ta, Kadıköy’de yaşayan insanların olaylara bakışları aynı değildir.

Gültepe-Çeliktepe’de yaşayanlarla Caddenin karşısındaki Leventte Akatlarda yaşayanlar birbirlerinden %50 farklı Dünya bakışları vardır.

Birde İstanbul’da yaşamış kişilerle Anadolu bozkırlarında, Dağlarında yaşayanlarda aynı bakış açısına sahip değildir.

Şimdi, bin yıl yaşasak bir araya gelmeyecek olduğumuz kişilerle Siyasi, Dini, Kültürel, Sanatsal, Sosyal konularda sanal ortamda tartışıyoruz.

Bu bana Birbirinin dilini bilmeyen, Konuşulanları anlamayan insanların bir ortamda tartışması gibi geliyor.

Bu nedenle Sadece kendi değerlerimi paylaşıyorum, İlgisiz yorumlar konusunda önce uyarıyorum aldığım tepkiye göre ya izahat yapıyor yada engelliyorum, 75 yaşımdan sonra kimseyi ıslah etmeye niyetim yok, Kamusal denetçi de değilim.
Gerektiğinde herkese dar gelen bize bol gelir.

Tek amacım var bu ahir ömrümde Allaha inanmış bir kul olarak sorumluluklarımın gereğini yapıyorum, Vesselam.

YORUMLAR

  • 0 Yorum